UNIBANK

  •  
  •  

BC "UNIBANK" S.A. transferă depozitele la alte bănci

Data: 
7 Octombrie, 2015 - 16:06
 
În cadrul acţiunilor de pregătire pentru retragerea licenţei, demarează procesul centralizat de transferare integrală a depozitelor la alte bănci. În acest context, începând cu 10 octombrie 2015, ora 13:00, vor fi sistate toate operaţiunile în conturile de depozit la vedere şi la termen ale persoanelor fizice şi juridice deschise la BC “UNIBANK” SA.
 
Clienţii băncii vor avea acces la depozitele transferate la băncile care le vor prelua mijloacele băneşti, în condiţiile contractuale iniţiale, începând cu 19 octombrie 2015. Pe parcursul perioadei 10-19 octombrie 2015, BC “UNIBANK” SA va pregăti listele depozitelor, împreună cu informaţia detaliată aferentă, şi le va transfera la alte bănci. Totodată, băncile receptoare vor introduce informaţia aferentă depozitelor în sistemele lor informatice şi vor întreprinde măsurile necesare de pregătire pentru deservirea calitativă a noilor clienţi.
 
Informaţia referitoare la băncile către care vor fi transferate soldurile conturilor de depozit va fi pusă la dispoziţia clienţilor prin subdiviziunile teritoriale la care sunt deserviţi şi prin mass-media pe 12 octombrie 2015.
 
Suplimentar, începând cu 10 octombrie 2015 BC “UNIBANK” S.A. va sista toate operaţiunile punctelor de schimb valutar.