UNIBANK

  •  
  •  

Întâmpinăm primăvara în Tenerife cu UNIBANK Travel Club

Data: 
31 Ianuarie, 2015 - 16:56

Primăvara este un anotimp deosebit, un anotim al deșteptării și reînoirii. Este cel mai potrivit timp pentru a ne reîncărca cu energie și impresii din noi experiențe și călătorii.

De aceea, în această primăvară UNIBANK Vă invită într-o aventură de neuitat! Clubul nostru de călătorii - UNIBANK Travel Club organizează pentru clienții băncii o experiență nemaipomenită: în 10 zile vom vizita 3 destinații extrem de populare în Spania și întreaga lume - Barcelona-Tenerife-Madrid.

Barcelona ne va cuceri cu arhitectura sa inimaginabilă, cu stradele ca din poveste și parcuri rupte din vise. Acest oraș nu lasă pe nimeni indiferent. Abundența de culori, forme, gusturi și arome Vă va urmări încă mult timp după călătoria noastră.

Vom petrece o săptămînă în Tenerife - cea mai mare insulă din arhipelagul Canare care mai este numită și Insula Primăverii. Aici ne așteaptă nisipuri fierbinți, apa limpede a Oceanului Atlantic și păduri exotice. Dar, pe lîngă aceasta, insula oferă o mulțime de posibilități pentru odihna activă: vom putea vizita peștere și zone muntoase de forme deosebite și vom putea face hiking în parcul Teide cu o floră de o frumusețe rară. Iar apele oceanului sunt tocmai potrivite pentru diving, surfing sau winsufing.

În ultima zi a călătoriei vom avea ocazia să descoperim orașul Madrid. În fereastra dintre zbori vom putea vizita cîteva dintre renumitele sale atracții turistice.

Cu UNIBANK Travel Club clienții UNIBANK beneficiază de prețuri preferențiale - de la 390 Euro de persoană.

Atenție! Numai 20 de norocoși se vor putea bucura de această ofertă.

Mai multe detalii