UNIBANK

  •  
  •  

La Festivalul Medieval achitările se vor efectua doar cu cardul bancar

Data: 
27 Iunie, 2014 - 17:01
 
Pe data de 28 şi 29 iunie la complexul etno-cultural VATRA va avea loc primul festival de amploare în Moldova, unde toate achitările se vor efectua prin intermediul cardurile bancare.
 
Pentru comoditatea oaspeţilor şi pentru a realiza achitările cât mai rapid la festival va fi implementată tehnologia non-contact MasterCard PayPass.
 
Aceasta se face datorită BC UNIBANK SA şi a cardului său non-contact PayPass.
 
În punctele de deservire de pe întreg teritoriul complexului: cafenele, standuri cu suvenire etc. toţi oaspeţii vor putea să achite prin intermediul cardului PayPass.
 
Vizitatorii evenimentului vor primi gratuit cardul PayPass, pe care îl vor suplini şi vor putea să-l testeze. Pe teritoriul complexului UNIBANK va instala terminale de plată mobile pentru suplinirea conturilor şi pentru achitare.
 
La finalul evenimentului, oaspeţii vor putea să-şi ridice toată suma rămasă de pe cardul demo PayPass, de asemenea vor avea posibilitate să-şi perfecteze un card personalizat la condiţii speciale.
 
Festivalul Medieval se anunţă a fi bogat în evenimente – concerte de muzică şi dansuri populare, prezentări teatrale, turnire, tragere cu arcul, dueluri cu săbii, adevărate show-uri de foc, bucătărie de epocă, camping, loc de joacă pentru copii şi multe altele.
 
 
Vă aşteptăm la festival!