UNIBANK

  •  
  •  

Premiul MasterCard pentru liderul inovaţiilor bancare 2013!

Data: 
2 Iunie, 2014 - 12:24
 
UNIBANK a fost declarată „Liderul inovaţiilor 2013”, primind acest titlu în cadrul conferinţei “Deschideţi graniţele cu MasterCard”, care a avut loc pe data de 29 mai 2014 în incinta Leogrand Hotel & Convention Center.
 
Distincţia acordată se datorează implementării produselor inovaţionale pe piaţa Moldovei, precum sunt:
  • MasterCard PayPass – primul card bancar cu tehnologie non-contact, lansat în decembrie 2013. MasterCard PayPass permite deţinătorului să economisească timp făcând cumpărături, fiindcă achitarea cu cardul are loc cu o singură atingere, în doar câteva secunde. De asemenea cardul permite monitorizarea întregului proces de achitare, întrucât cardul nu se transmite casierului, ci se află tot timpul în mâinile deţinătorului de card. Banca lucrează activ pentru a dezvolta infrastructura de acceptare a cardurilor non-contact.
  • Cardul SINDICARD – un produs complex şi unic, destinat membrilor de sindicate, elaborat şi implementat la începutul anului 2013. Cardul oferă posibilitatea deţinătorului să efectueze cumpărături avantajoase, datorită tehnologiei cash back – la achitare cu cardul clientul primeşte reduceri, care se întorc pe card în echivalent bănesc la finele lunii. Alte avantaje ale cardului sunt: overdraft – linie de credit cu perioadă de graţie de până la 45 zile, asigurare gratuită în sumă de 10 000 lei, oferte exclusive de la partenerii proiectului, sms informare, extrase on-line şi multe altele.
  • Diverse implementări tehnologice, destinate îmbunătăţirii produselor tradiţionale.
În anul 2014 UNIBANK continuă implementarea inovaţiilor pe piaţa serviciilor bancare din Republica Moldova.