UNIBANK

  •  
  •  

BC “UNIBANK” S.A. şi Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova au prezentat cardul bancar SINDICARD în cadrul unei conferinţe de presă.

Data: 
5 Iunie, 2013 - 14:25

 

Pe data de 4 iunie 2013 BC “UNIBANK” S.A. în comun cu Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova au prezentat cardul bancar SINDICARD în cadrul unei conferinţe de presă.
 
La conferinţa de presă Prim-vicepreşedintele BC “UNIBANK” S.A. Ghenadie Cernei şi Preşedintele CNSM Oleg Budza, au prezentat noul proiect comun şi etapele lui de realizare precum şi au răspuns la întrebările jurnaliştilor.
 
Cardul bancar SINDICARD, este elaborat special pentru membrii sindicatelor din Moldova. El propune deţinătorilor să facă economii prin obţinerea reducerilor la achitarea mărfurilor şi serviciilor la un număr mare de parteneri ai proiectului, de asemenea la necesitate să primească credit cu condiţii avantajoase.
 
Preşedintele CNSM, Oleg Budza, susţine că SINDICARD este un serviciu social util şi comod în viaţa de zi cu zi, orientat spre susţinerea membrilor de sindicat şi a familiilor lor.
“SINDICARD legitimează apartenenţa la sindicate. Cu ajutorul SINDICARD fiecare membru a sindicatului poate obţine reduceri de la 2 la 30% la un şir de produse şi servicii, dar şi acces liber la mai multe servicii on-line”, a menţionat Oleg Budza.
 
Actualmente circa 4000 de membri de sindicate au primit carduri SINDICARD, iar până la finele anului numărul acestora se va ridica până la 60 de mii.
 
Prim-vicepreşedintele UNIBANK Ghenadie Cernei a menţionat că în prezent fiecare din noi tinde să cheltuie raţional banii săi şi la necesitate să facă economii, acum cu SINDICARD aceasta este posibil.
 
“La moment deţinătorii de SINDICARD au posibilitatea să achite mărfurile şi serviciile în 217 puncte comerciale. Toți banii economisiți vor fi transferați pe cardul clientului la sfârșitul lunii, iar un raport detaliat îl va primi prin poșta electronică. La necesitate deținătorii de SINDICARD pot beneficia de credit cu condiţii avantajoase, pentru care timp de o lună nu va achita dobândă”.
 
Acum reţeaua de parteneri include supermarketuri, farmacii, staţii de alimentare cu combustibil, servicii medicale, servicii balneoclimaterice, servicii juridice, cafenele şi restaurante, săli de fitness, saloane de frumuseţe, servicii de taxi şi multe altele. Lista companiilor-partenere este în permanentă creştere şi poate fi văzută pe www.sindicard.md.
 
Proiectul SINDICARD este parte a programului de dezvoltare a sindicatelor, adoptat la Congresul II al CNSM şi reprezintă o nouă etapă în modernizarea şi dezvoltarea inovaţională a mişcării sindicale din Republica Moldova.