UNIBANK

  •  
  •  

Consiliul Băncii informează acționarii Băncii despre petrecerea Adunării generale anuale a acționarilor

Data: 
26 Martie, 2014 - 14:15

În conformitate cu hotărârea Consiliului BC "UNIBANK" S.A. din 11 martie 2014, Consiliul Băncii informează acționarii Băncii despre ținerea Adunării generale anuale a acționarilor, care va avea loc la data de 23 aprilie 2014 la ora 15:00, înregistrarea acționarilor va începe la ora 14:00, pe adresa: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 202, incinta ”Kentford”, etajul 4, Centrul de presă al Agenției de Informații ”Novosti – Moldova”, cu următoarea ordine de zi:

Chestiuni organizatorice din ordinea de zi:
Cu privire la alegerea Președintelui Adunării generale anuale a acționarilor, secretarului Adunării generale anuale a acționarilor și atribuirea lui de responsabilități privind înregistrarea participanților, aprobarea membrilor Comisiei de Conturi, Reglementărilor privind activitatea Adunării generale anuale a acționarilor și modului de legalizare a Procesului verbal al Adunării generale anuale a acționarilor BC "UNIBANK" S.A.

Ordinea de zi:
1. Cu privire la darea de seamă anuală a Consiliului BC "UNIBANK" S.A. pentru anul 2013.
2. Cu privire la darea de seamă anuală financiară a BC "UNIBANK" S.A. pentru anul 2013, raportul companiei de audit independente și raportul Comisiei de cenzori privind Darea de seamă anuală a BC "UNIBANK" S.A. pentru anul 2013.
3. Cu privire la darea de seamă anuală a Comisiei de cenzori BC "UNIBANK" S.A. pentru anul 2013.
4. Cu privire al distribuirea profitului și achitarea dividendelor pentru anul 2013.
5. Cu privire la remunerarea membrilor Consiliului Băncii și membrilor Comisiei de cenzori conform rezultatelor de lucru pentru anul 2013.
6. Cu privire la aprobarea companiei de audit pentru anul 2014, încheierea contractului cu ea și stabilirea cuantumului plății pentru serviciile prestate.
7. Cu privire la alegerea membrului Consiliului BC "UNIBANK" S.A.
8. Cu privire exercitarea funcţiilor Comisiei de cenzori BC "UNIBANK" S.A.
9. Cu privire la aprobarea Codului de administrare corporativă a BC "UNIBANK" S.A. în redacție nouă.
10. Cu privire la aprobarea actului suplimentar Nr.10 la Statutul BC "UNIBANK" S.A. aferent completării tipurilor de activitate legate de sectorul financiar.
11. Cu privire la aprobarea ”Dispoziției privind Consiliul BC "UNIBANK" S.A. ” în redacție nouă.
12. Cu privire la aprobarea ”Dispoziției privind Comisia de cenzori BC "UNIBANK" S.A. în redacție nouă.

Informație suplimentară:
- În cazul în care acționarii promovează candidaturi pentru a fi alese membrii Consiliului Băncii, propunerile, materialele și documentele care privesc aceste candidaturi trebuie să fie prezentate Consiliului Băncii nu mai tîrziu de 03 aprilie 2014.

- Adunarea generală anuală a acționarilor se va ține cu prezența acestora, lista acționarilor cu dreptul de participare este întocmită de către registratorul la situația din 11 martie 2014.

- Puteți lua cunoștință cu materialele aferente Ordinii de zi în Sediul central al BC "UNIBANK" S.A. începând cu data de 03 aprilie 2014.

Acționarii trebuie să aibă cu sine documentul de identitate.
Reprezentantul plenipotențiar al acționarului trebuie să prezinte documentele corespunzătoare care atestă împuternicirile sale pentru participare la Adunarea generală anuală a acționarilor și luarea deciziilor pe toate problemele din Ordinea de zi a adunării.