UNIBANK

  •  
  •  

UNIBANK поддержал программу Lecturile Verii, организованную Муниципальной библиотекой Хаждэу Б.П.

Дата: 
1 Июль, 2013 - 19:00

Pe data de 1 iunie Biblioteca Municipală “B.P.Haşdeu” a dat startul programului de vară pentru copii “Lecturile Verii-2013”. UNIBANK participă în calitate de sponsor al acestui eveniment.

Lansarea a avut loc la „Filiala Transilvania” în scuarul Departamentului educaţie tineret şi sport din sectorul Ciocana. Directoarea acestei biblioteci a prezentat programul şi a invitat copii la bibliotecă în vacanţa mare. Lecturile verii este un program iniţiat de Biblioteca Municipală B.P. Haşdeu. Perioada de desfăşurare a evenimentului: iunie-august. Obiectivele: lărgirea orizontului de cunoştinţe, valorificarea colecţiei de carte, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, dezvoltarea gustului creativ, formarea gustului estetic, cultivarea sentimentelor nobile. Scopul evenimentului: încurajarea lecturii suplimentare spre lărgirea spectrului de cunoaştere.
Programul „Lecturile verii” constă în organizarea diferitor discuţii, programe informative, educative, cognitive, distractive, concursuri, dezbateri, jocuri literare, spectacole muzical-literare pentru copii.