Transferuri bănești fără a ieși din casă

Data: 
16 Aprilie, 2015 - 13:00

UNIBANK lansează un nou serviciu întitulat T2C („transfer to card”) prin care transferurile bănești internaționale pot fi primite direct la cardul bancar.

Serviciul T2C a fost conceput pentru a simplifica procedura de primire a transferurilor bănești și a le oferi clienților noștri un confort maxim.

Datorită lui nu mai este nevoie să veniți la bancă pentru a primi un transfer bănesc de peste hotare. Este suficient să accesați site-ul www.t2c.md , să introduceți datele transferului de primit, precum și numărul cardului bancar, după aceea bani ajung imediat pe card D-voastră.

Acum sunteți scutiți de efortul de a parcurge un drum, adesea destul de lung, pînă la bancă și sunteți protejați de riscul de a vă pierde banii. Acum ei se vor afla pe contul de card care poate fi blocat imediat în caz de pierdere sau furt.

În plus, T2C poate fi accesat la orice oră, de la orice calculator sau chiar smartphone conectat la Internet. Tranzacția se efectuează rapid, în mai puțin de 5 min, iar pentru primirea transferului nu se percep nici un fel de taxe sau comisioane suplimentare.

Acest serviciu unic pe piața poate fi folosit în exclusivitate de către deținătorii de carduri UNIBANK. Dacă încă nu aveți un card de plată UNIBANK îl puteți obține cu ușurință și absolut gratuit! Pentru aceasta completați formularul și expediați-l la adresa vreaucard@unibank.md împreună cu datele de contact și o poză a buletinului de identitate.

Este importanț să știm că transferul pe card se efectuează în valuta cardului. În cazul în care valuta transferului diferă de valuta cardului, banii sunt convertiți conform cursului valutar indicat pe site-ul www.t2c.md. De menționat că pe acest site cursul de schimb este mai convenabil decât cel indicat la casele de schimb ale băncii. În același timp Vă oferim posibilitatea de a deschide și carduri în euro sau dolari SUA pentru ca să păstrați pe card banii în valuta transferului și să fiți protejați de riscurile valutare.

În prezent T2C deservește transferurile UNISTREAM, Contact și Anelik, iar în viitorul cel mai apropiat i se vor alătura și alte sisteme de transferuri bănești internaționale.

Pentru mai multe detalii accesați www.t2c.md.