UNIBANK

  •  
  •  

Seminare privind educaţia financiară în liceul „Spiru Haret”

Data: 
10 Martie, 2015 - 17:54
 
În perioada 10-17 martie 2015 în Moldova are loc Săptămâna internaţională a educaţiei financiare.
 
Cu această ocazie BC “UNIBANK” S.A. a lansat o serie de seminare pentru liceenii care îşi fac studiile la liceul „Spiru Haret”.
 
La primul seminar au participat elevii claselor a 12-cea. Specialiştii UNIBANK le-au adus la cunoştinţă elevilor principii generale a educaţiei financiare, de asemenea au discutat despre abordarea corectă a primelor decizii financiare.
 
"Consider că această oră este una foarte utilă, deoarece noi până acum nu am avut astfel de prelegeri. De asemenea dat fiind faptul că eu sunt absolventă şi păşesc în curând într-o nouă viaţă. Este important să ştiu cum să cheltui corect banii pe care în viitor îi voi câştiga" – a spus Cornelia.
 
La finele seminarului elevii eminenţi din liceu au primit în dar de la reprezentanţii UNIBANK câte un card-stiker fără contact cu nominalul de 25 lei, pentru ca liceenii să poată avea prima sa experienţă de efectuare a plăţilor non-contact.
 
Aceste activităţi fac parte din proiectul necomercial Edufin.md lansat de către UNIBANK în anul 2014. El este menit să educe o generaţie de consumatori raţionali care vor şti să utilizeze eficient instrumentele bancare.