Balul Brazilor de Crăciun

Data: 
24 Decembrie, 2014 - 18:52

 

În ajunul frumoaselor sărbători de iarnă, pe data de 23 decembrie a avut loc o nouă ediție a tradiționalului Bal al Brazilor de Crăciun. Acest eveniment desfășurat anual deja 4 ani consecutiv este menit să susțină tinerele talente din diverse instituții de învățămînt. În cadrul balului se desfășoară o licitație a celor mai reușite lucrări, iar banii obținuți astfel sunt folosiți pentru procurarea de materiale necesare studenților din instituțiile participante. BC UNIBANK s-a implicat în această inițiativă frumoasă prin a fi sponsor general al evenimentului.

Organizatorii Balului Brazilor de Crăciun, Asociația Obștească Klumea, menționează că în acest an s-a obținut o sumă record în urma licitației. UNIBANK nu doar a sposorizat evenimentul, dar și a participat activ la licitație cumpărînd 2 brazi care vor înfrumuseța reprezentanțele băncii.

O altă surpriză de sărbători adusă în dar chișinăuenilor de către Klumea cu suportul UNIBANK este un obiect de design inedit, instalat la intrare in Muzeul de Arte - Bradul suspendat. El are rolul de a decora una din străzile orașului și a dărui spirit de sărbătoare locuitorilor săi.

Reprezentanul UNIBANK, Alexandra Sidorenco și-a exprimat speranța ca toți acești brazi își vor găsi loc un în inimile oamenilor amintindu-ne șă fim cu toții mai blînzi și mai generoși în aceste sărbători.