Cum să-ţi asiguri uşor o bătrâneţe decentă

Data: 
7 Noiembrie, 2014 - 09:21
 
Mulţi dintre noi trăim cu ziua de azi, soluţionăm probleme stringente, procurăm ceea de ce avem nevoie acum, pentru moment. Dar ce va fi mâine? Marea majoritate se conduc după principiul - „ce va fi mâine, ne vom gândi mâine”. Aceasta nu e rău, ţinând cont de greutăţile cu care ne ciocnim zilnic, mai este şi o altă cale – foarte simplă, convenabilă şi accesibilă, datorită căreia putem să ne gândim la viitor, fiindcă fiecare din noi va ajunge într-o anumită perioadă la vârsta de pensionare.
 
De aceea special pentru persoanele care au depăşit vârsta de 50 de ani UNIBANK a elaborat un nou depozit „Încredere în viitor +”. Depozitul permite sporirea capitalul într-o perioadă scurtă de timp, chiar dacă ai venituri nu prea mari, deoarece suma minimă pentru deschiderea depozitului este de 1000 de lei, 50 de dolari sau 50 de euro. Cu siguranţă, aceşti bani pot fi depuşi pe depozit fără a prejudicia propriul buget.
 
Mai mult decât atât, termenele depozitului sunt optime: de la 6 luni până la un an şi jumătate, iar condiţiile prevăd posibilitatea capitalizării şi achitării lunare a dobânzii. Totodată, rata dobânzii în lei este destul de înaltă şi echivalează cu 9,5% anual în lei moldoveneşti, iar în valută străină - 6,5% anual.
 
Depozitul „Încredere în viitor +” prevede, de asemenea, posibilitatea de a fi completat nelimitat, cu excepţia ultimelor două luni, şi poate fi prelungit automat, la dorinţa clientului. Principalul avantaj al acestui produs este posibilitatea de a extrage bani parţial – până la 25% din soldul depunerii la ziua extragerii numerarului.
 
Depozitul „Încredere în viitor +” înseamnă siguranţă în ziua de mâine!
 
Informaţii suplimentare despre depozitele UNIBANK pot fi obţinute la linia fierbinte 0-8000-10-10, precum şi pe site-ul www.unibank.md/depozite.