Noul serviciu de la UNIBANK vă ajută să adunaţi bani pentru realizarea viselor.

Data: 
15 Octombrie, 2014 - 17:29
 
 
Pe 15 octombrie 2014 UNIBANK a lansat pentru clienţii săi un serviciu unic pe piaţa bancară din Moldova şi anume produsul „Punguţa”, care e menit să ajute clienţilor să acumuleze mijloace pentru realizarea scopurilor propuse.
 
Serviciul este unul destul de simplu – este de ajuns o singură dată să configuraţi opţiunea şi banii se vor transfera automat pe cont. Vă rămîne doar să efectuaţi cumpărături cu cardul UNIBANK.
 
Principalul avantaj al serviciului dat este că există posibilitatea în mod automat să fie transferate mijloacele băneşti de pe cardul bancar pe depozitul Punguţa.
 
Există trei opţiuni de acumulare pe care clientul le poate alege la dorinţă – rotunjire, procent de la costul cumpărăturii sau o sumă fixă prestabilită transferată pe contul depozitului la fiecare cumpărătură, indiferent de valoarea acesteia.
 
Prima opţiune (rotunjirea) permite ca la fiecare cumpărătură prin intermediul cardului bancar UNIBANK diferenţa dintre rotunjirea până la 1,5,10,50 sau 100 lei (la solicitarea clientului) a valorii cumpărăturii şi costul exact al produselor procurate să se transfere automat pe contul depozitului „Punguţa”.
 
Cea de-a doua opţiune permite la fiecare tranzacţie transferarea pe depozit a 1%, 3%, 5%, 7% sau 10% de la valoarea produselor cumpărate. Iar pentru ca suma să nu fie prea mare poate fi stabilită „o limită” de mijloace ce vor fi transferate pe depozit – de la 25 până la 500 lei.
 
Cea de-a treia opţiune oferă posibilitatea ca la fiecare cumpărătură să fie transferată pe contul depozitului „Punguţa” o anumită sumă fixă ce a fost stabilită în prealabil de către client – 1, 5, 10, 25 sau 50 de lei.
 
Depozitul „Punguţa” presupune un termen nelimitat, cu capitalizarea lunară a dobânzii, completare nelimitată şi posibilitatea de ridicare a mijloacelor băneşti fără nici o restricţie. Mai mult decât atât, depozitul poate fi deschis neavând pe cont mijloace băneşti.
 
Serviciul poate combina diferite opţiuni de acumularea a mijloacelor băneşti și direcționa banii spre diferite depozite. O astfel de opţiune permite acumularea mijloacelor pentru realizarea mai multor scopuri în acelaşi timp. Principalul este că clientul obţine un ajutor pentru a începe să acumuleze mijloace băneşti. El nu trebuie să ţină minte în fiecare zi că trebuie să "pună deoparte" o sumă sau alta. Este suficient doar de să achite cu cardul bancar şi să urmărească cum îi cresc acumulările.
 
Serviciul „Punguţa” este elaborat pentru cei ce doresc să-şi realizeze dorinţele în termeni scurți.
 
Informaţie detaliată despre depozitele UNIBANK puteţi afla la numărul de telefon: 0-8000-10-10 şi pe: www.unibank.md/depozite