Ipoteca cu buletinul de la UNIBANK!

Data: 
10 Octombrie, 2014 - 12:14
 
UNIBANK continuă să-şi bucure clienţii.
 
BC “UNIBANK” S.A. în cadrul expoziţiei IMOBIL-MOLDOVA 2014, a anunţat lansarea unui produs nou de creditare pe piaţa din Moldova şi anume IPOTECA cu buletinul. Aceasta este o modalitate simplă şi rapidă de obţinere a unui credit ipotecar. Ea se deosebeşte prin simplificarea maximă a formalităţilor şi presupune oferirea de credit ipotecar în lipsa certificatului de salariu, doar cu prezentarea buletinului.
 
Creditul este destinat persoanelor care nu-și pot confirma veniturile, în special în cazul încadrării în cîmpul muncii în afara țării și imposibilității de a prezenta certificat de salariu. La moment
 
UNIBANK este unica bancă care oferă această ocazie.
 
Cei interesaţi de procurarea unei locuinţe pot vizita expoziţia în perioada 9-12 octombrie la centrul MoldExpo, pavilionul 2, unde consultanţii UNIBANK oferă informții privind posibilităţile de creditare ipotecară.
 
Oficiile UNIBANK sunt deschise pentru toţi doritorii de aşi procura un imobil în credit. Aici ei vor beneficia absolut gratuit de consultanţă profesionistă şi ofertă de creditare personalizată.