UNIBANK

  •  
  •  

Tehnologia non-contact la Festivalul Medieval

Data: 
1 Iulie, 2014 - 09:55
 
Pe 28 şi 29 iunie pe teritoriul complexului etno-cultural VATRA a avut loc primul Festival Medieval din Moldova.
 
La eveniment au participat artişti, actori, cascadori şi jongleri. Oaspeţii au avut posibilitatea să viziteze o oaste de lupte medievale, ateliere meşteşugăreşti, să privească turnire militare, să probeze rochii de epocă şi diverse armuri, de asemenea au avut posibilitatea să guste din bucătăria medievală.
 
Un moment special în cadrul evenimentului au fost plăţile non-contact, achitarea prin intermediul cardurilor MasterCard PayPass de la UNIBANK. Această procedură a micşorat rândurile la punctele de deservire pe teritoriul complexului creându-le condiţii confortabile oaspeţilor evenimentului.
 
Fiecare vizitator cumpărând bilet, sau achitând la restaurant putea simţi pe propria experienţă ce reprezintă tehnologia non-contact, precum şi comoditatea de deservire cu acest card – o singură atingere a cardului de Pos-terminal şi achitarea este efectuată!
 
Puncte UNIBANK au fost amplasate pe tot teritoriul complexului VATRA. La aceste puncte vizitatorii festivalului puteau primi gratuit cardul MasterCard PayPass versiune demo, puteau suplini contul de card, de asemenea la necesitate, la ieşire de la festival puteau retrage suma rămasă pe contul de card.