UNIBANK

  •  
  •  

UNIBANK a susţinut ICT SUMMIT 2014

Data: 
16 Mai, 2014 - 08:23
 
În perioada 13-15 mai 2014 în mun. Chişinău a avut loc Summit-ul Tehnologiilor Informaţionale – Moldova ICT Summit 2014. La Summit au participat reprezentanţi din ţară şi de peste hotare, directori ai companiilor de stat, de asemenea organizaţii non-guvernamentale internaţionale ce au influenţă asupra industriei IT din Moldova.
 
O noutate pentru Summit a fost înregistrarea participanţilor într-un mod neobişnuit pentru Moldova – prin intermediul cardurilor MasterCard PayPass, pe care UNIBANK le-a emis personal pentru fiecare participant.
Aceasta făcea înregistrarea mai comodă şi economisea timpul participanţilor, de la care se cerea doar să apropie cardul său PayPass de un terminal special.
 
Reprezentanţii UNIBANK sunt siguri, că în viitorul apropiat înregistrarea participanţilor prin intermediul cardurilor contactless la diverse evenimente din Moldova va deveni foarte populară. Fiindcă este comodă şi economiseşte timp.
 
Este important de menţionat, că cardurile MasterCard PayPass pe care le-au primit participanţii reprezentau nu doar un „permis de acces” la Summit, ci şi un instrument complet de plată, cu ajutorul căruia participanţii puteau face cumpărăturii atât la eveniment, cât şi în afara lui.
 
La Summit UNIBANK a pregătit şi o serie de cadouri pentru participanţii evenimentului.