UNIBANK a premiat câştigătorul săptămânii cu un certificat de la Tucano Coffee!

Data: 
13 Septembrie, 2013 - 15:02

 

BC “UNIBANK” S.A. a premiat câştigătorul săptămânii al promoţiei “Achită oriunde cu SINDICARD şi devină câştigătorul săptămânii”, organizat pentru deţinătorii de SINDICARD.
 
Câştigătorul săptămânii a devenit Victor S., care a împărtăşit primele sale impresii: “Sunt foarte fericit că am devenit câştigătorul săptămânii. Deţinător de SINDICARD sunt din luna august a acestui an. Este un card foarte comod şi avantajos, deoarece la achitare eu obţin reduceri. Cunoşteam despre promoţie şi am fost plăcut surprins când am fost contactat de UNIBANK şi m-au anunţat că sunt câştigătorul săptămânii. Şi ştiu că câştigător al săptămânii pot deveni de mai multe ori, din aceste considerente sunt convins că mai am şanse să devin câştigător şi să mai obţin un certificat de la Tucano Coffee”.
 
Vă reamintim că Campania promoţională “Achită oriunde cu SINDICARD şi devină câştigătorul săptămânii” se desfăşoară în perioada 19.08.2013 – 10.11.2013, pe durata căreia UNIBANK săptămânal în baza tranzacţiilor efectuate de către deţinători pe parcursul săptămânii, determină câştigătorul.